top of page
Leaurelle product-lifestyle-50.jpg

HEY THERE

Zo dankbaar dat ik jou mag verwelkomen op mijn pagina!

Maandenlang heb ik gewerkt om Leaurelle vorm te geven en aan jullie voor te stellen. Ik ging op zoek naar zachte, warme geuren om jou te inspireren. Ontdek onze verschillende producten die jouw favoriete ruimtes echt 'af' maken. 

All about me

Ik geef al enkele jaren les in het basisonderwijs op een enorm fijne school. Dagelijks kan ik hier kinderen zien groeien en ontwikkelen. Mijn hart ligt volledig in het onderwijs omdat dit voor mij één van de allermooiste beroepen is. In 2021 ben ik mama geworden van een prachtige dochter waardoor ik ook thuis mijn passie voor kinderen kan verderzetten.

Toch schuilt er een stukje ondernemen in mezelf. Iets moois en puurs kunnen aanbieden zit al langer in mijn hoofd et voilà... Vanuit dat idee ontstond Leaurelle! Ik ging op zoek naar iets dat mij gelukkig maakt en kwam al snel tot het lifestyle-gegeven. Een huisparfum, roomspray en kaarsen creëren voor mij 'de perfecte avond', het liefst van al lekker comfy in een gezellig huispakje. 

Ik stelde een uniek eau de parfum samen, met een volledig andere beleving dan het huisparfum. Het parfum is geproduceerd in Zuid-Frankrijk in samenwerking met een familiebedrijf. De sensuele en verleidelijke geur heeft een topnoot van mandarijn en saffraan, een hart van cassis, roos en vanille, en een subtiele ondertoon van patchoeli en sandelhout. Kortom: de ideale geur om dagdagelijks te dragen, maar ook voor tijdens een avondje weg. Ik ging op zoek naar een feestelijk flesje met een gouden toets en liet gouden accenten terugkomen in de structuursticker. 

Voor het huisparfum ging ik op zoek naar een warme, uitnodigende geur. Ik kwam tot een black vanilla geur die nét dat tikkeltje meer heeft. De flesjes hebben een strak design en ik koos ervoor om de labels af te werken met een structuursticker. Hierdoor hebben de flesjes een luxueuze uitstraling. Een perfecte match met jouw interieur!

Ontdek Leaurelle en haal sfeer in huis.

bottom of page